Doe mee aan de Stoepkrijtwedstrijd in Winsum!

Tijd: van 08:00 tot 16:00 uur

Locatie: Geheel Winsum

Winsum, 19 mei 2024 – Heb jij zin om jouw creativiteit de vrije loop te laten en je buurt op te fleuren? Dan is dit jouw kans! Op zaterdag 22 juni 2024 organiseert Promotie Winsum een speciale stoepkrijtwedstrijd voor lagere schoolleerlingen, buurkinderen en families. Maak je klaar om je eigen stoep te selecteren en je artistieke talenten te laten zien!

Hoe werkt het?

Het concept is simpel en leuk: kies een stoep bij jou in de straat waar je jouw kunstwerk wilt maken. Nadat je je plekje hebt gekozen, geef je je deelname (als straat) door aan Promotie Winsum. Vervolgens ga je op 22 juni aan de slag om een prachtig kunstwerk te maken.

Inschrijven

Aanmelden is heel eenvoudig en kan in een paar stappen:

 1. Kies je stoep: Zoek een mooie, veilige stoep in jouw straat waar je jouw kunstwerk wilt maken.
 2. Inschrijven: Stuur een mail naar info@promotiewinsum.nl Promotie Winsum en  vermeld hierbij je naam, leeftijd, school en de straat van je gekozen stoep.
 3. Aan de slag: Op zaterdag 22 juni maak je je kunstwerk. Zorg dat je klaar bent voordat de jury langskomt om je werk te beoordelen.

Wedstrijddetails

 • Leeftijdscategorie: Deze wedstrijd is speciaal voor leerlingen van de lagere school (4-12 jaar) en hun broertjes, zusjes, ouders en andere kinderen en hun familie in de straat.
 • Datum: Zaterdag 22 juni 2024.
 • Tijd: De hele dag, maar zorg ervoor dat je kunstwerk klaar is vóór 16.00 uur.
 • Locatie: Jouw eigen gekozen stoep in de straat.

Beoordeling en Prijzen

Een deskundige jury zal alle kunstwerken beoordelen op creativiteit, originaliteit en gebruik van kleur. De jury zal tussen 16.00 en 18.00 uur langskomen om de kunstwerken te bekijken en te beoordelen. De winnaars worden bekendgemaakt op maandag 24 juni op de website van Promotie Winsum.

Er zijn fantastische prijzen te winnen 😉 maar samen meedoen is uiteraard belangrijker

Waarom meedoen?

Deze wedstrijd biedt een geweldige kans om je artistieke talenten te laten zien en je str`aat samen op te fleuren met prachtige kunstwerken. Bovendien is het een leuke activiteit om samen met vriendjes en familie te doen. Het is een perfecte gelegenheid om je creativiteit te tonen en kans te maken op mooie prijzen.

Praktische Informatie

 • Datum: Zaterdag 22 juni 2024.
 • Inschrijven: Via de website van Promotie Winsum.
 • Tijd: Zorg dat je kunstwerk klaar is vóór 16.00 uur.
 • Beoordeling: De jury komt langs tussen 16.00 en 18.00 uur.
 • Prijsuitreiking: na de juryronde is de uitslag te vinden op de Facebookpagina van Promotie Winsum.

Meedoen?

Grijp je kans en laat zien wat jij kunt met stoepkrijt! Meld je snel aan, kies je favoriete stoep en maak er iets moois van. Wij kijken uit naar alle prachtige creaties en wensen iedereen veel succes en plezier!

Voor meer informatie en inschrijving, bezoek de Facebookpagina  van Promotie Winsum.