Paas activiteiten

Op 2e paasdag weer de traditionele paasactiviteiten op en rond het Dorpsplein.

Tijd: van 11:00 tot 15:30 uur

Locatie: Dorpsplein

2e Paasdag is een van de belangrijkste dagen van het jaar voor veel Nederlanders. Het is een dag waarop veel mensen samenkomen om te genieten van traditionele paasactiviteiten. Op en rond het Dorpsplein vinden jaarlijks veel van deze activiteiten plaats.

We gaan weer, samen met de mensen van Café J&A, onze traditionele paasactiviteiten organiseren. Zoals neutenschaiten, eieren gooien en eieren vangen (!) en hoefijzer gooien.

Ook is er een paaseierenzoektocht voor kinderen, waarbij ze op zoek gaan naar verstopte eieren en andere verrassingen.

Maar waarom zijn deze paasactiviteiten zo belangrijk? Voor veel mensen zijn deze activiteiten een manier om te vieren dat de lente is begonnen en om samen te komen met vrienden en familie. Het is een dag waarop mensen de winter achter zich laten en zich verheugen op de zomer die voor de deur staat. Daarnaast zijn deze activiteiten ook een manier om de lokale gemeenschap te steunen en om te genieten van al het moois dat het dorp te bieden heeft.

Al met al is 2e Paasdag een dag vol traditie en gezelligheid op en rond het Dorpsplein. Of je nu op zoek bent naar lekkere hapjes, mooie paasversieringen of gewoon wilt genieten van de gezelligheid, er is voor ieder wat wils. Dus kom op 2e Paasdag vooral langs en vier samen met de lokale gemeenschap het begin van de lente!