Nieuwjaarsduik

Nieuwjaarsduik in en aan het Winsumerdiep

Tijd: van 13:00 tot 14:00 uur

Locatie: Winsumerdiep

In januari 2023 hebben we de start van het nieuwe jaar ingeluid met een succesvolle frisse nieuwjaarsduik. En ook voor 2024 willen we deze mooie traditie graag voortzetten. Opnieuw zullen we het jaar beginnen met een frisse duik in het koude water, gevolgd door een warme kop snert en een leuk mutsje om de herinnering aan deze bijzondere dag levend te houden.

De Nieuwjaarsduik is een traditie die inmiddels stevig verankerd is in de Nederlandse cultuur. Op 1 januari verzamelen zich duizenden mensen bij de stranden en meren door het hele land om gezamenlijk het nieuwe jaar in te luiden met een frisse duik in het ijskoude water. Het is een bijzondere ervaring die voor velen een symbolische betekenis heeft en die de verbondenheid tussen mensen versterkt.

Deelname aan dit evenement is gratis en op eigen risico.

Iedereen die zich goed voelt en graag een frisse duik wil nemen om het nieuwe jaar te beginnen, is van harte welkom. Inschrijven is niet nodig. Het enige dat u nodig heeft is warme kleding en de moed om het koude water in te gaan.

We hopen u dan ook van harte te mogen verwelkomen op 1 januari 2024. Samen met vele anderen duikt u het nieuwe jaar in en start u het jaar met een frisse en energieke start. Een mooie manier om het nieuwe jaar te beginnen en nieuwe herinneringen te maken. Tot dan!