Foodfestival met Live muziek

Net als in 2022 hebben we weer een Lentefestival in de feesttent aan de Schouwerzijlsterweg met hapjes, drankjes, muziek en andere activiteiten

Tijd: van 15:00

Locatie: Feesttent Schouwerzijlsterweg

Omdat de oorspronkelijke planning (26 maart) samen valt met Sunsation en dat tot logistieke handhavingsproblemen én minder publiek kan leiden een paar week uitstel.

Datum nog onder voorbehoud!!

Het Lentefestival in de feesttent in Winsum is een jaarlijks terugkerend evenement dat de komst van de lente viert. Het festival is een geweldige gelegenheid voor mensen om samen te komen en te genieten van de heerlijke lentesfeer. Eten en drinken spelen hierbij een belangrijke rol.

De feesttent is het epicentrum van het festival. Het is gevuld met tafels en stoelen waar mensen kunnen zitten en genieten van het eten en drinken dat beschikbaar is. Het menu is gevarieerd en biedt voor elk wat wils. Er zijn kraampjes met versgebakken broodjes, knapperige salades en verfrissende smoothies. Voor de vleesliefhebbers zijn er sappige hamburgers en worstjes van de barbecue. En voor degenen die iets zoets willen, zijn er taarten, cupcakes en koekjes in overvloed.

Naast het eten zijn er ook tal van drankjes beschikbaar om uit te kiezen. Er zijn frisse cocktails, lokaal gebrouwen bier en heerlijke wijnen om van te genieten terwijl je geniet van de lentezon.

Het Lentefestival is ook een gelegenheid voor lokale boeren en producenten om hun producten te presenteren. Er zijn kraampjes met verse groenten en fruit, ambachtelijke kazen en gerookte vis. Dit geeft bezoekers de kans om te proeven van lokale specialiteiten en kennis te maken met de mensen die ze produceren.

Het festival biedt ook tal van activiteiten voor alle leeftijden, van livemuziek tot workshops en spelletjes voor kinderen. Dit alles zorgt voor een levendige en feestelijke sfeer die het Lentefestival tot een geweldig evenement maakt om te bezoeken.

Al met al is het Lentefestival in de feesttent in Winsum een geweldige manier om de lente te verwelkomen. Met heerlijk eten en drinken, lokale producten en een breed scala aan activiteiten, is er voor elk wat wils. Het is een evenement dat je niet wilt missen!