Salon Vienna Beauty werkt Biocert360 gecertificeerd

Op zaterdag 2 november van 14.00-16.00 uur is er een Open Middag bij dames- en herenkapsalon Vienna Beauty aan de K. ter Laanstraat 8 9951 NN in Winsum. De eerste salon in de regio waar volledig gewerkt wordt met natuurlijke en diervriendelijke producten.

Het is een middag om te laten zien dat in de salon wordt gewerkt wordt met natuurlijke en organische producten van het merk Natulique. Natulique heeft de zwaarste certificeringen als het gaat om vegan, organic en Biocert360 gecertificeerde producten. Natulique kijkt niet alleen naar het welzijn van de mens en de aarde, ook het dierenwelzijn is een belangrijke pijler. 


De Open Middag wordt georganiseerd door Jacqueline Zuidhof uit Winsum. Zuidhof heeft ruim 30 jaar ervaring. ‘Kwaliteit, gezelligheid en duurzaamheid zijn mijn speerpunten. Daarbij zijn mijn gezondheid, het dierenwelzijn en het milieu overwegingen geweest om over te stappen naar natuurlijke producten.’ Voor elke klant wordt ruim tijd gereserveerd. ‘Door de heerlijke geuren van alle producten wordt elke behandeling in de stoel bij Vienna Beauty als een waar relax en zen moment ervaren.’


Het werken met natuurproducten zorgt voor een heerlijk geurende salon, waar geen sprake is van chemische dampen. Haarkleuringen zijn vrij van ammonia, laurylsulfaat en parabenen. Parabenen zijn conserveermiddelen om schimmels en bacteriën te voorkomen. De houdbaarheid van haarkleuringen is evengoed als producten op chemische basis. De stylingproducten zijn ontworpen met het oog op meer natuurlijke, veilige en gecertificeerde ingrediënten. De Natulique lijn biedt een natuurlijk alternatief voor ieders styling wensen. De styling- en Care lijn zijn vrij van o.a. parabenen, siliconen, microplastics en kunstmatige kleur- en geurstoffen.

Alle verpakkingen zijn 100 procent recyclebaar en de plastics zijn van gerecyclede PET-flessen. Extra aandacht gaat naar de dikte van het materiaal. Er wordt zo weinig mogelijk plastic gebruikt om de CO2-uitstoot tijdens transport zo laag mogelijk te houden. Voor de sprays wordt AirSpray gebruikt, dit is bio-DME-drijfgas, volledig afgeleid van biomassa-afval. Ook achter de schermen in de salons staat behoud van het milieu voorop, zelfs de mengbakjes voor haarverf zijn vervaardigd van gerecyclede materialen.

Kom kijken, voelen en ervaren op zaterdag 2 november tussen 14.00-16.00 uur en laat je verassen door de eerste kapsalon in de regio met organic, vegan en Biocert360 gecertificeerde producten. 

Meedoen banner

Download agenda

Facebook

facebook promotiewinsum