Angela Groothuizen

De SKKW organiseert:

Angela Groothuizen

> Zaterdag 9 november 2019 - De Hoogte, Winsum, 20.30 uur

€ 16 (Vrienden van de SKKW € 14)

Kaarten reserveren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., vanaf zaterdag 2 november bij Sporthuis Winsum in Winsum en 's avonds aan de zaal (zolang de voorraad strekt).

'Lueke binge'

'Ik gaa met je lueke binge' staat er op de strippenkaart die Angela 15 jaar geleden op moederdag kreeg van haar dochters. Nu Angela 60 wordt en haar dochters groot zijn, is het hoog tijd om die strippenkaart te gaan innen.
Na een pauze van twee seizoenen komt Angela met een meeslepend nieuw theaterprogramma, samen met haar muzikale kompaan Nico Brandsen. Ze hebben wat te vieren, na 25 jaar in de theaters met elkaar.
Maar Angela is niet van de jubilea, van het omzien in nostalgie. Welnee, da's zonde van de tijd. Voorwaarts!
Toch, hoe nu verder? Met een beetje mazzel heeft ze nog een derde deel van haar leven voor haar liggen. Tot dusver was het allemaal behoorlijk 'luek', maar niet alles is gelukt. En ze heeft nog genoeg dromen die uit mogen komen.
In 'Lueke binge' bepaalt Angela haar positie in deze steeds sneller draaiende wereld. Deze rasverteller grijpt je bij de kladden met een mooi verhaal en beeldschone liedjes.

Fotograaf: Marthe Hennink

Meedoen banner

Download agenda

Facebook

facebook promotiewinsum