Dubbel(dorp) en Dwars: culturele markt Winsum-Obergum

Dubbel(dorp) en Dwars: culturele markt Winsum-Obergum

Op 14 september wordt er tussen 10.00 en 17.00u. een culturele markt georganiseerd in Winsum-Obergum met als titel Dubbel(dorp) en Dwars. Op diverse “Plekken van plezier”, het thema van de Open MonumentenDag van dit jaar, zullen culturele organisaties en ondernemers, kunstenaars en musici zich presenteren. Zo krijgt u niet alleen een indruk van hun werkzaamheden en (cursus)aanbod, maar kunt u zich ook opgeven voor diverse cursussen of zich aanmelden voor vrijwilligerswerk. De lokale horeca biedt u ondertussen een drankje en een hapje in een feestelijke sfeer.

De volgende monumenten zijn die dag in ieder geval betrokken: de Nicolaaskerk, de voormalige Synagoge, de Centrumkerk, de Openbare Bibliotheek, de beide Molens en het Gemeentehuis. Tevens zijn er activiteiten in en rond het KinderBoekenHuis, De Hoogte en de Blauwe Schuit. Een ieder die op cultureel en vormend gebied actief is in Winsum-Obergum en zich die dag zich presenteren kan zich tot 1 juli a.s. melden, zodat er in overleg een passende plek kan worden gevonden.

Voor inlichtingen en aanmeldingen voor deelname aan deze culturele markt: KinderBoekenHuis, Kerkpad 2, 9951 EP Winsum, 0595-443663 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Voor actuele informatie: www.facebook.com/Kinderboekenhuis/

Meedoen banner

Facebook

facebook promotiewinsum