Theater Pannenkoek gaat de provincie in

 

Avontuurlijk, interactief en muzikaal kindertheater voor 2+, daar bleek zeker behoefte aan te zijn in de dorpen in Groningen! Hier kwamen Natalie van Eerden en Inge Bakker van Theater Pannenkoek uit de stad Groningen achter, na deze vraag te hebben gesteld op internet. (Facebook.)

Er werd massaal gedeeld en geantwoord vanuit alle hoeken van de provincie. Voor de dames van Theater Pannenkoek volop reden om de stoute schoenen aan te trekken en verschillende zaaltjes in de provincie te huren om hun kleurrijke voorstelling 'Antonia' gebaseerd op het gelijknamige boek van Anke de Vries, te gaan spelen. De tour die twee maanden zal duren begint om 15:30 op Vrijdag 4 Mei in de Mellenshorst in Haren. Daarna zullen ze nog in Ezinge, Blijham, Losdorp, Grijpskerk, Den Andel, Woensdag 13 Juni in de Blauwe Schuit in Winsum, Eelderwolde, Zuidhorn en Veendam te zien zijn. Ze eindigen hun lente-zomer tour op FestiValderAa in Schipborg. Mocht het een succes worden dan willen ze het dit najaar herhalen met een ander stuk op wat meer locaties. Raadpleeg voor de speeldata, tijden en locaties hun Facebookpagina. De kaartjes zijn (muv Veendam en FestiValderAa) €5,- per persoon voor iedereen vanaf twee jaar en te reserveren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voorstellingsinformatie

'Antonia' (2018 gemaakt in opdracht van Groninger Forum voor de nationale voorleesdagen)   voor 2-ca 7 jaar

Naar het boek van Anke de Vries en Piet Grobler

Elke morgen zingt vogel Antonia de andere vogels in het bos wakker, die daar niet zo blij mee zijn en haar dat tierend laten weten. Wanneer ze er op een ochtend ineens niet meer is om ze te wekken, vinden de vogels dat toch niet zo fijn. Waar is ze gebleven? Een voorstelling vol muziek, kleur en geen kleur, lieveheersbeestjes, een radioshow, veel bonte vogels, Antonia, en een opbloeiende liefde..

Duur voorstellingen: 30 minuten

Meedoen banner

Facebook

facebook promotiewinsum