Terra Winsum zet zich in voor de dieren!

Terra Winsum organiseert dit jaar weer een actie tweedaagse. Dit vierjaarlijks terugkerend evenement zal gehouden worden op donderdag 22 maart en vrijdag 23 maart 2018. Het goede doel van dit jaar is de dierenambulance.


Tijdens deze twee actiedagen zal er zoveel mogelijk geld worden ingezameld voor het goede doel. Op donderdagochtend 22 maart is er een sponsorloop en een fietstocht. De startpunten zijn in Bedum, Ezinge, Warffum, Zuidhorn en Winsum. Alle groepen hebben de school in Winsum als einddoel. 's Middags zijn vele leerlingen druk in de weer met workshops. Hier worden spullen gemaakt die de volgende dag zullen worden verkocht tijdens de braderie. Op deze vrijdag zal er ook een pop-up restaurant worden ingericht waar men heerlijk kan eten. Daarnaast zullen er leerlingen zijn die gaan klussen bij diverse bedrijven en particulieren om op deze wijze zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de dierenambulance.

 

Pop-up restaurant
Vrijdag staat Terra Winsum geheel in het teken van de braderie. Iedereen is van harte uitgenodigd op vrijdag 23 maart om een bezoek te brengen aan de braderie op de locatie Hamrik. Deze is van 13.00 uur tot 17.00 uur. Een enthousiast team van docenten bereidt zich voor op deze goede doelenactie. Voor het pop-up restaurant wordt alleen gewerkt met reserveren vooraf via  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  voor de volgende tijden: 17.00 uur- 18.00 uur en 18.15 uur-19.15 uur. Het worden vast en zeker hele mooie dagen, voor het goede doel!

Meedoen banner

Download agenda

Facebook

facebook promotiewinsum