Open Dag Terra Winsum goed bezocht!

Ondanks het herfstachtige weer mocht Terra Winsum veel nieuwe mensen en geïnteresseerde basisschoolleerlingen ontmoeten tijdens de Open Dag.

 

Veel leerlingen en hun ouders/verzorgers kwamen sfeer proeven bij Terra Winsum tijdens de Open Dag op woensdag 24 januari. Circa 430 basisschoolleerlingen kwamen met hun ouder(s)/ verzorger(s) langs voor een kennismaking. Er werden tijdens de Open Dag voorlichtingsrondes gegeven over het onderwijsaanbod en in de verschillende lokalen konden de leerlingen aan de slag met verschillende opdrachten. “We kunnen spreken van een drukke en interessante dag. Veel bezoekers maakten van de gelegenheid gebruik om in gesprek te gaan met leerlingen en docenten. Het doet ons goed dat we zoveel bezoekers hebben gehad op onze vestigingen; Praktijkonderwijs aan de Onderdendamsterweg en vmbo-groen en het Groene Lyceum aan de Hamrik”, vertelt Jelte Wolters van Terra Winsum.

Binnenkort staat er nog een Doemiddag op het programma bij Terra Winsum. Deze staat gepland op 7 februari. Leerlingen groep 8 krijgen dan alle gelegenheid om nog nader kennis te maken met Terra Winsum. Wel graag opgeven van tevoren, via  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meedoen banner

Download agenda

Facebook

facebook promotiewinsum