Geslaagd Paasvuur

Wat een fantastische opkomst bij het Paasvuur op Paaszondag en wat was het gezellig. De schattingen liepen uiteen van 300 tot 500 mensen die samen met ons naar het grote vuur kwamen kijken.

De vergunning kwam pas laat binnen dus in een tijdsbestek van twee weken moesten we voldoende geschikt hout verzamelen om een bult te kunnen maken en de mensen op de hoogte stellen dat het feest kon doorgaan. Achteraf hadden we ons geen zorgen hoeven maken, op facebook scoorde het bericht binnen enkele uren al 4000 hits en werd het veel gedeeld. Ook werd er meteen plaats ingeruimd in de Wiekslag en bij Winsumnieuws, fantastisch allemaal.

Veel mensen maakten gebruik van de mogelijkheid iets te drinken te halen bij de stand van Pub69. Wat de feestvreugde aanzienlijk verhoogde. We hadden graag een aantal partytenten geplaatst, maar die wilden helaas niet blijven staan door de harde wind van die middag.

Om 20.00uur werd het vuur ontstoken door Dhr. Ebo en Peter Drewes. Mooi was te zien hoe in het begin de spanning van de gezichten van de kinderen was af te lezen en dat die naarmate het vuur hogerop laaide ontspanden en een aantal zelfs ondeugend begonnen te grijnzen.

Jammer dat het niet de hele avond droog bleef waardoor een groot aantal bezoekers vroegtijdig huiswaarts keerden. De blijvers konden het volhouden tot ongeveer 22.00 toen het echt serieus begon te regenen.

Al met al kunnen we concluderen dat het ondanks de regen en de moddervboeten een gezellige avond was. Hiervoor willen wij jullie allen dan ook hartelijk bedanken.

Speciale dank gaat uit naar Ebo en Janneke Drewes die hun land belangeloos ter beschikking hebben gesteld om dit alles mogelijk te kunnen maken.

We hopen natuurlijk iedereen het volgend jaar tijdens het Paasvuur weer te mogen begroeten.

Meedoen banner

Download agenda

Facebook

facebook promotiewinsum