Spooktocht 2015

Wat hebben we weer genoten of beter gezegd gegriezeld. Maar liefst 500 deelnemers (op een paar uitvallers na) hebben zich de stuipen op het lijf laten jagen.

In september zijn de voorbereidingen begonnen. Wie, wat, waar, hoe en vrijwilligers gezocht. Dat laatste was, dachten wij, het grootste struikelblok. Achteraf was dat waar we ons absoluut geen zorgen over hoefden te maken, zoveel mensen die zich spontaan aanmelden fantastisch gewoon. Een totaal van 148 vrijwilligers stond voor ons klaar!

De taken werden verdeeld de acts uitgedacht de vrijwilligers geinstrueerd. We hadden de beschikking over een heus catering-team, een bouwteam, verkeersregelaars, de EHBO, heel veel spoken en uiteraard een schminkteam om al deze spoken van een gruwelijk uiterlijk te voorzien.

Naast al deze menselijke inspanningen mochten we ook nog gebruik maken van de faceliteiten van 4in1-service Meijer, Autodemontagebedrijf Klaas Boer, Eigenaren voormalig vogelpark Nijenburg, V.V. Hunsingo, Pub 69, Everts Winsum, Timmerfabriek De Boer, SportsCom.nl, Discus, Logispan en Qbuzz.

Voorbereidingen klaar; het avontuur kon beginnen.  Aan gekomen bij VVHunsingo werden de deelnemers per 40 tegelijk in een geblindeerdebus gedreven door niet al te vriendelijke figuren. Als je dacht dat je daar rustig kon zitten heb jeje ernstig vergist. Niet alleen zag de chauffeur er gevaarlijk uit, zo reed hij ook. Onderweg was je zeker niet veilig, uit het niets doken twee monsterachtige individuen op,………….tsja en waar moet je dan heen in een bus……….

Je liep dit jaar of route A of route B, de start was op één plaats, maar niet de plaats waar je dacht dat het begon…….. De eersten zijn gestart om 18.45uur en de laatsten kwamen om +/-01.30uur aan op het Dorpsplein. Ieder kreeg een drankje aangeboden en velen bleven nog even gezellig op het plein de ervaringen van die avond uit te wisselen.

Dit is even een klein inkijkje in de tocht van 31/10/’15, meer gaan we natuurlijk niet verklappen. Op naar volgend jaar.

We willen graag iedreen bedanken die het voor ons mogelijk heeft gemaakt dit evenement weer tot een waar succes te maken.

Promotie Winsum

Meedoen banner

Download agenda

Facebook

facebook promotiewinsum