Tennisclub Winsum opent jubileumseizoen en gerenoveerd clubhuis

WINSUM - Voor de tennissers in Winsum en omstreken is het buitenseizoen officieel begonnen. De tennisclub in Winsum opende afgelopen zaterdag ondanks de regen en de kou haar banen. Het is een bijzonder jaar voor de vereniging. De tennisclub bestaat dit jaar vijftig jaar en het clubhuis is geheel gerenoveerd.

Extra baan

Het jongste lid van de club, Laura Schreuder uit Winsum, onthulde samen met het oudste lid (Theo Romeijn uit Zoutkamp) de nieuwe naam van het clubhuis. Onder luid applaus van ongeveer veertig leden kwam de naam achter het doek tevoorschijn: Baan 10. Dit vanwege het feit dat de club negen gravelbanen in haar bezit heeft.

Het clubhuis is vorig jaar al vanbinnen gerenoveerd. Afgelopen winter is de buitenkant aangepakt. Het terras is nu voorzien van een overkapping en het gebouw heeft een geheel nieuwe omlijsting. Vrijwilligers van de tennisclub hebben een nieuw plafond in het clubhuis geschroefd.

Jubileum

Er wordt al vijftig jaar volop getennist in Winsum. De club viert dit met verschillende jubileumactiviteiten. Zo is er op 16 april een jeugdclinic voor alle kinderen in Winsum en omstreken die graag een keertje willen tennissen. Begin juni organiseert de club een receptie voor leden, oud-leden en allerlei andere genodigden. Tijdens het Winsum Open, het jaarlijkse tennistoernooi deze zomer, komen twee voormalige mondiale toptennissers naar Winsum voor een demonstratiepartij. De tennisclub sluit het jubileumjaar in september af met een slotfeest.

Opening tennisseizoen 2015 26 3

Meedoen banner

Download agenda

Facebook

facebook promotiewinsum