Het Hogeland loopt voor geluk

Stichting Het Hogeland Loopt voor Geluk organiseert op 9 juli in samenwerking met de Maarten van der Weijden Foundation een 12-uur durend wandelevenement op het Sportpark van v.v. Winsum.

Tijd: van 11:00 tot 23:00 uur

Locatie: Sportpark VV Winsum

Stichting Het Hogeland Loopt voor Geluk organiseert in samenwerking met de Maarten van der Weijden Foundation een 12-uur durend wandelevenement op het Sportpark van v.v. Winsum. Op 9 juli wordt er door verschillende teams 12 uur lang gewandeld in estafettevorm. Hiermee zamelen we geld in om onderzoek naar kanker te financieren. Flyer LvG

Met elkaar lopen we voor geluk om het leven te vieren, herinneringen op te halen en verhalen te delen. Tijdens en voorafgaande aan de loop zijn er muziekoptredens, verschillende activiteiten en inspirerende acties.

Doe mee!

Bij de Maarten van der Weijden Foundation gaat elke gedoneerde euro voor de volledige 100% naar kankeronderzoek. Om zoveel mogelijk geld op te halen roepen we alle sportverenigingen in de gemeente Het Hogeland op om met een team mee te wandelen. Natuurlijk kan je ook zelf een team samenstellen met buren, vrienden of familie.

Dus, loop jij ook mee om zoveel mogelijk geld in te zamelen?

MELD JE AAN ALS TEAM EN START ACTIES VOOR DIT DOEL!

 Je aanmelden kan op de site: LOOPVOORGELUK.MVDWFOUNDATION.NL

 Heb je nog vragen, mail deze dan naar hethogeland@mvdwfoundation.nl