Foods & Drinks & Filmavond Verplaatst naar Zaterdag 15 juli

Vanuit de organisatie hebben we gisteravond gekeken naar de ondergrond van het Boogplein en geconcludeerd dat deze te nat is en vermoedelijk ook te nat zal blijven om a.s. zaterdag het Foods & Drinks evenement en de Filmavond door te laten gaan.

Voor vrijdag is de prognose 26 mm en zaterdag is er ook geregeld regen voorspelt. Eind van de middag klaart het op maar is het koud. We kunnen niet tot en met zaterdagmiddag wachten met dit besluit. Dat is voor ons te risicovol en voor u te laat in verband met uw planning voor het Weekend.

Alles staat of valt bij een dergelijk evenement met mooi weer en een droge ondergrond, waardoor iedereen relaxed in het gras kan zitten, eten, drinken en een film kan kijken. We hebben daarom besloten om a.s. zaterdag het Foods & Drinks evenement en de filmavond te verplaatsen naar zaterdag 15 juli.

Het is spijtig om dit te moeten concluderen, maar het is niet anders. We kunnen niet langer wachten met het nemen van een besluit, omdat ook de deelnemende eettentjes, leveranciers van het scherm voor de film, de kraampjes, het springkussen, etc. geïnformeerd moeten worden en verzocht moeten worden om kosteloos de inhuur van deze items door te zetten naar zaterdag 15 juli.

We beseffen dat we dit evenement voor de derde keer in 2 jaar afgelasten. Daarom zorgen wij ervoor dat er zaterdag 15 juli de mogelijkheid is om een tent op het Boogplein te plaatsen. Daardoor kan het evenement in ieder geval doorgaan.

We hopen op een ieders begrip en zien jullie graag op zaterdag 15 juli van 17.30 tot 21.00 uur.

Met vriendelijke groet,

Promotie Winsum

Meedoen banner

Download agenda

Facebook

facebook promotiewinsum